بیت کوین با تشویق اخبار مربوط به اُمیکرون، قبل از سقوط افزایش یافت ،اتر اندکی کاهش می یابد

اولین محرک آسیا: بیت کوین با تشویق اخبار مربوط به اُمیکرون، قبل از سقوط افزایش یافت، اتر اندکی کاهش می­یابد.

داده ­های بلاک چین نشان می­دهند که سقوط بازار در آخر هفته، ناشی از «پاکسازی دست ضعیف» بوده است.

صبح بخیر! رویدادهای امروز صبح عبارتند از:

حرکات بازار: بیت کوین به دنبال صعود بازار سنتی، افزایش یافت.

برداشت تکنسین: بیت کوین در تلاش است تا فروش آخر هفته خود را معکوس کند؛ هرچند صعود آن به نظر محدود می­رسد.

آخرین قسمت های CoinDesk TV را مشاهده کنید تا  مصاحبه­های روشنگرانه با رهبران صنعت کریپتو و تجزیه و تحلیل­ها را ببینید.

قیمت­ها

Bitcoin (BTC): 50529 دلار، -1.0%

Ether (ETH): 4303 دلار، -0.6%

بازارها

S&P 500: 4686 دلار، +2%

میانگین صنعتی Dow Jones: 35719 دلار، +1.4%

Nasdaq: 15686 دلار، +3%

طلا: 1783 دلار، +0.1%

حرکات بازار

بیت کوین، بیشترین بخش از روز سه شنبه را در معاملات بالای 51000 دلار سپری کرد؛ زیرا بازار سهام با انتشار خبرهایی مبنی بر اینکه نوع جدید ویروس کرونا یعنی اُمیکرون کمتر از آنچه تصور می­شد به اقتصاد آسیب خواهد رساند، صعودی شد.

قیمت بیت کوین در زمان انتشار و در 24 ساعت گذشته اندکی کاهش یافته بود. کریپتوکارنسی شماره 1 از نظر حجم معاملات در صرافی متمرکز اصلی در روز سه شنبه نزولی بود. در همین حال، اتر در مدت زمان مشابه، حدود 1 درصد کاهش داشت.

به گفته شرکت تحلیلی بلاک چین Santiment، داده‌های بلاک چین نشان می‌دهند که سقوط بازار در آخر هفته ناشی از «پاکسازی دست ضعیف» بوده است. نمودار سود/زیان واقعی شبکه بیت‌کوین (به طور خلاصه NPL) نشان می‌دهد که اصلاحات روز شنبه باعث یکی از بزرگترین افت‌های امسال در NPL بیت‌کوین شد.

NPL قیمتی را می­گیرد که بیت کوین آخرین بار در آن بلاک چین حرکت کرده است – با فرض اینکه قیمت خرید بیت کوین بوده است – و با تغییر مجدد آدرس بر قیمت بیت کوین تقسیم می شود. Santiment این قیمت را به عنوان قیمت فروش در نظر می گیرد.

Santiment در تحلیل خود در روز سه شنبه، چنین توضیح داد: «کاهش NPL نشان می­دهد که مقدار قابل توجهی از BTC منتقل شده در آخر هفته در مقایسه با آخرین باری که آدرس را تغییر دادند، با ضرر منتقل شده است».

با این اوصاف Santiment نتیجه گرفت که بیت کوین ممکن است در اثر افزایش FUD [ترس، عدم اطمینان و شک] در میان برخی از دارندگان BTC، با فشار نزولی کوتاه مدت مواجه شود.

ارزهای دیجیتال جایگزین (آلت کوین­ها) افزایش یافته و برخی از بزرگترین برندگان روز عبارتند از: tezos (XTZ)، شبکه omg (OMG) و هارمونی (ONE).

برداشت تکنسین

بیت کوین به بیش از 50K$ بازمی­گردد؛ مقاومت در 53K- 55K$

بیت کوین (BTC) در تلاش است تا فروش آخر هفته خود را معکوس کند. هرچند قیمت این ارز دیجیتال ممکن است با مقاومت کوتاه مدت به ارزشی حدود 53000 تا 55000 دلار برسد. بیت کوین در زمان انتشار حدود 50000 دلار معامله می­شد و در 24 ساعت گذشته حدود 3 درصد افزایش یافته است.

شاخص قدرت نسبی (RSI) چهار ساعته از تراز فوق‌العاده فروش در حال افزایش است. این موضوع نشان می‌دهد که خریداران می‌توانند در کوتاه ‌مدت، فعال بمانند. همچنان بیت کوین در روند نزولی یک ماهه خود باقی مانده و با شیب نزولی میانگین متحرک 100 دوره­ای در نمودار چهار ساعته تعریف می شود. روندهای نزولی تمایل دارند تا افزایش قیمت را محدود کنند؛ چرا که تعداد فروشندگان از خریداران بیشتر است.

شتاب قیمت در نمودار هفتگی، همچنان منفی است؛ به این معنی که زمان بیشتری برای شکستن بیت کوین از روند نزولی کوتاه مدت خود لازم است.

رویدادهای مهم

1 p.m. HKT/SGT (5 a.m. UTC): نظرسنجی ناظران اقتصادی ژاپن (Nov.)

2:30 p.m. HKT/SGT (6:30 a.m. UTC): حقوق و دستمزد غیرکشاورزی فرانسه (Q3)

8 p.m. HKT/SGT (12 p.m. UTC): برنامه های وام مسکن MBA (هفتگی)

11 p.m. HKT/SGT (3 p.m. UTC): فرصت های شغلی در ایالات متحده

منبع: https://www.coindesk.com/markets/2021/12/07/first-mover-asia-bitcoin-rises-on-encouraging-omicron-news-before-falling-back-ether-drops-slightly/

مطالب مرتبط
بازار رپد ، فروش رمز ارزها با روند نزولی متوقف می شود
NFT Marketplace OpenSea در دور سرمایه 300 میلیون دلاری 13.3 میلیارد دلار ارزش گذاری شد
صرافی mxc به عنوان بخشی از استراتژی جهانی کردن خود، به MEXC Global تغییر نام می دهد
A16z، پیشنهاد سیاست Web 3 را به رهبران جهان می دهد